ALLE BÅDE ISTANDSÆTTES

Hvis din båd trænger til en istandsættelse, så kan vi hos Maritim Multiservice være dig behjælpelige. Vi hjælper dig både, når det gælder et nyt teakdæk eller en renovering af det gamle.

Vi kan oplakere fribord udføre osmose behandling og i det hele taget tage os af alle de ting som en båd består af. Vores mange års erfaring med en bådistandsættelse gør, at vi kan hjælpe dig med det meste, uanset hvilken båd, du måtte eje. En bådistandsættelse kræver en særlig erfaring, som du med garanti kan vide dig sikker på, at vi besidder.

Jeg har mange års erfaring med bådistandsættelse og renovering. Så hvad enten du ejer en erhvervs- eller lystbåd, så kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig.
Hvis båden har mastehavari, eller din motor ikke virker optimalt, så kan jeg hjælpe dig med en ny, eller renovere den gamle.

Trænger din båd til at blive shinet op, så giver jeg gerne en hjælpende hånd. Du får en solid og ordentlig bådistandsættelse, og med min erfaring kan du gå fra vores værft, og være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Vores mange års erfaring med bådistandsættelse gør os førende på markedet. Vi er specialister i lægning af nyt teakdæk på din båd, men vi hjælper også med istandsættelse hvis det giver mening.